Vrtne ograje

Vrtne ograje pripomorejo k večji varnosti in dajo celostno podobo domu, poslovnemu prostoru , dvorišču, otroškem igrišču, vrtu ali drugemu.

Smo specializirano podjetje za dobavo in montažo različnih ograjnih sistemov. Dobavitelji ograjnih sistemov so predvsem domači proizvajalci in nekateri uvozniki. Naš cilj je popolno zadovoljstvo najzahtevnejših kupcev v Sloveniji.
Zunanje ograje so primerni za ograjevanje poslovnih objektov, vrtcev, šol, parkirišč, športnih objektov, hiš, stanovanjskih naselij, teras, pesjakov, kmetijskih zgradb in drugih površin ...

panelne ograje

Panelne ograje

Panelne ograje so ugodna in hkrati varna rešitev za vaš dom. So pocinkane in prašno barvane (plastificirane), kar omogoča dolgo življenjsko dobo, ter praktično ne potrebujejo (nobenega) vzdrževanja.

Preberite več...
kamnite ograje

Kamnite ograje

Kamnite ograje so prava modna poslastica in so cenovno zelo dostopne. So ograje, ki poskrbijo za večjo intimo in mir. S svojo podobo dajejo okolju poseben pečat in harmonijo prostoru.

Preberite več...
pletene in elektrovarjene mreže

Pletene in elektrovarjene mreže

Osnovna vrsta mreže, namenjena za ograjevanje manj zahtevnih območij in dvorišč, primerna za vse vrste terenov. Mreža je pletena iz žice, debeline 1,8/2,0 mm, okno 50 X 50 mm . Vrtne ograje iz varjenih mrež so modernejša oblika klasičnih pletenih mež.

Preberite več...
ograje iz perforirane pločevine

Ograje iz perforirane pločevine

Perforirane ograje so vrhunske kakovosti in izjemnega dizajna. S temi ograjami poskrbimo za največjo intimnost kupca. Ta ograja bo v prostor prinesla izraz sodobnosti in arhitekturne mojstrovine.

Preberite več...
lesene ograje

Lesene ograje

Si želite ograjo iz naravnih materialov? Odločite se za leseno ograjo in živite v sožitju z naravo. Lesene ograje so lahko različnih oblik in velikosti ter materialov.

Preberite več...
industrijsko kovane

Industrijsko kovane ograje

Ograje so sestavljene iz pokončnih palic, ki so na vrhu zaključene z dekorativno obliko po naročilu, horizontalnih profilov in stebričkov.

Preberite več...
cevne

Cevne ograje

Če bi radi imeli elegantno ograjo, s katero bi zaznamovali svoj prostor, je cevna ograja prava rešitev. Gre za ograjo vrhunske kakovosti in izpopolnjenega dizajna.

Preberite več...
Plastične

Plastične ograje

Plastična ograja so edinstvena rešitev za vse tiste, ki si ne želijo imeti stroška z njenim vzdrževanjem. PVC ograja je ograja, ki praktično ne potrebuje vzdrževanja. Odlikuje jo precej dolga obstojnost.

Preberite več...