Pogoni

Pogoni samonosnih drsnih in dvokrilnih dvoriščnih vrat.

Kupcem dvoriščnih vrat nudimo kompleten program odpiral in opreme za avtomatizacijo vseh vrst dvoriščnih vrat.

Drsna dvoriščna vrata na tirnici, samonosna dvoriščna vrata, dvokrilna dvoriščna vrata ali enokrilna dvoriščna vrata se lahko avtomatizirajo z električnimi pogoni vrhunskih in priznanih proizvajalcev, kot so CAME, NICE ali APRIMATIC.

Pogoni zagotavljajo varnost, nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Izdelki, ki jih montiramo, so sinonim za kakovost in zanesljivost.

 

Elektropogoni za drsna vrata

Elektropogoni za drsna vrata

Motor za drsna vrata je sodobno zasnovana naprava, ki jo uporabljamo za samodejno vodenje drsnih in samonosnih vrat (odpiranje – zapiranje). Sodobna tehnologija materialov omogoča, da naprava dobro deluje v vseh temperaturnih in vremenskih razmerah.
Preberite več...

Elektropogoni za dvokrilna vrata

Elektropogoni za dvokrilna vrata

Ročični sistem za avtomatizacijo krilnih vrat je sistem za avtomatizacijo krilnih vrat z elektromehansko ročico, ki se pritrdi na steber ter krilo vrat. Reduktorji podjetja CAME so tradicionalno elektromehanični, njihova skrita moč pa zagotavlja enakomerno, tiho, natančno in varno premikanje.

Preberite več...
Pogoni za garažna vrata

Pogoni za garažna vrata

Izredno tiho in gladko odpiranje vas bo naravnost navdušilo. Pri novih pogonih dvižnih garažnih vrat se ne uporablja več klasična žarnica, pač pa LED-tehnologija. Prednosti sta vsekakor daljša življenjska doba LED-modula in boljša osvetlitev prostora.

Preberite več...