Urejanje okolice

Po končani novogradnji pride na vrsto urejanje okolice. Za prijetno bivanje in dobro počutje je za ureditev okolice potreben dober načrt.

Ker smo podjetje, ki stremi k temu, da zadovolji tudi najzahtevnejšo stranko, smo se profesionalno usmerili tudi v urejanje okolice. Strankam smo se odločili omogočiti prijetno bivanje v sožitju z naravo. Okolico uredimo glede na vaše potrebe in želje.

Urejanje okolice

Načrtovanje vrtov

Z veseljem se odzovemo povabilu za ureditev vrta. Skladno urejena okolica bivalnih enot odločilno prispeva k sprostitvi in zadovoljstvu. Prepričani smo, da lahko skupaj uredimo okolico, ki bo vam v zadovoljstvo in nam v ponos.
Svetovanje in načrtovanje sta dve od naših dejavnosti. Pri obisku in ogledu vrta se pogovorimo o željah in potrebah, ki jih imate, o idejah, ki se porodijo ob ogledu, ter o poti in načinu, kako se lotiti ureditve.

Preberite več...
Urejanje okolice

Urejanje in vzdrževanje vrtov

Ste naveličani neurejene okolice svojega doma, ki vam po napornem delovnem dnevu ne ponuja oddiha in vas s svojo neuglednostjo še dodatno obremenjuje? Potem je vsekakor čas, da začnete z urejanjem svoje okolice in bivalnega okolja.

Preberite več...
Ureditev okolice

Obrezovanje dreves in živih mej

Drevesa in žive meje se v naravi bujno razraščajo, vendar je v urejenih vrtovih ter urbanih okoljih njihovo rast treba usmerjati in voditi, v nasprotnem primeru hitro postanejo neukročeni ter za mnoge moteči.

Preberite več...
Ureditev okolice

Namakalni sistemi

Če ima okolica vašega doma večje travnate površine, vam v času vse pogostejših sušnih obdobij investicija v sodoben namakalni sistem, ki z nizko porabo vode skrbi za dovoljšne količine vlage in vode ter ohranja zeleno in zdravo trato skozi vse leto.

Preberite več...
Travni tepihi

Travni tepihi

Pripravljamo terene za setev trave, polaganje travne ruše in umetne trave. Polagamo travno rušo, ki jo boste lahko že naslednji dan uporabljali in zelo enostavno vzdrževali. Seveda pa se lahko odločite tudi za setev travnega semena. Travna ruša ima veliko prednosti pred setvijo travnega semena.

Preberite več...
Tlakovanje površin

Tlakovanje površin

Vsaka tlakovana površina je sestavljena iz več različnih plasti, odvisno od potreb in namena tlaka. Moč in stabilnost tlaka sta odvisna od uporabljenih materialov ter načina, kako so različne plasti pripravljene in izdelane.

Preberite več...