Splošni pogoji

1.Spološno

Ti splošni pogoji veljajo za spletno stran www.sonart.si, ki je v lasti podjetja Sonart Pro d.o.o., Ul. Frankolovskih žrtev 29, 3000 Celje. Splošni pogoji so objavljeni na spletni strani, zato se šteje, da je uporabnik splete strani v celoti seznanjen z njihovim besedilom. Šteje se, da se z uporabo te spletne strani v celoti strinjate s splošnimi pogoji spletne strani www.sonart.si.

2.Omejitev odgovornosti

Podjetje SONART PRO d.o.o. oziroma katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi oziroma izvedbi te spletne strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala oziroma nastala ali bi bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo te spletne strani in/ali informacij oziroma dejstev, ki jih ta spletna stran vsebuje, prav tako pa podjetje SONART PRO d.o.o. ne odgovarja škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani, in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

3.Akcije

Podjetje SONART PRO d.o.o. občasno izvaja akcije, ki pa so lahko dnevne, tedenske ali mesečne. Podjetje SONART PRO d.o.o. si pridržuje pravico, da akcijo kadarkoli prekine, jo spremeni oziroma podaljša.

4.Fotografije

Nekatere fotografije, objavljene na spletni strani www.sonart.si, so simboličnega značaja in ne odražajo dejanskega videza na posamični lokaciji.

5.Varovanje podatkov

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob prejetju povpraševanja oz. e-poštnega sporočila, bodo uporabljeni za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, reklamacij in ostale potrebne komunikacije med vami ter podjetjem SONART PRO d.o.o.

Če boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

SONART PRO d.o.o.
Ul. frankolovskih žrtev 29
3000 Celje