O nas

 

Smo specializirano podjetje za rešitve pri postavitvah in montažah različnih ograjnih sistemov ter vrat. Naši začetki segajo v leto 2011, ko smo ugotovili, da je v Sloveniji ogromno število ponudnikov različnih ograjnih sistemov, a brez trdne opore v montažah teh sistemov. Nudimo vam kakovostne storitve dobave, postavitve in montaže ograjnih sistemov dobaviteljev v Sloveniji. Svetujemo vam pri izbiri najboljšega ograjnega sistema za vaše potrebe in pri izbiri dobavitelja. Posvečamo se predvsem celovitim rešitvam ograjevanja premoženja zasebnega in javnega značaja. Vgrajujemo naslednje ograjne sisteme: panelne ograje (žične ograje), varjene ograje, pletene ograje (pletiva), industrijsko kovane ograje, cevne ograje, inox ograje, aluminijaste ograje (alu ograje), lesene ograje in plastične ograje. Vgrajujemo tudi pocinkane ograje za ograjevanje pašnikov, različnih kmetijskih posesti in nasadov. Ograjni sistemi imajo dolge življenjske dobe in niso podvrženi dodatnemu vzdrževanju. Skrbimo, da so ograjni sistem skladni z vašimi željami in potrebami ter popolnoma integrirani z okolico, v katero so vgrajeni.

Če želite urediti okolico, poskrbimo, da bo spet zaživela v novi in sveži podobi. Naši strokovnjaki vam bodo izdelali zasaditveni načrt v skladu z vašimi željami in potrebami. Rastlinski material kupujemo izključno pri preizkušenih in zanesljivih dobaviteljih v Sloveniji. Zgradimo vam namakalni sistem, da bodo rastline in vrt dolgo v dobri kondiciji. Skrbimo za obrezovanje okrasnega drevja, grmičevja in različnih živih mej.

Že leta skrbimo, da kmetovalce zaščitimo pred vremenskimi neprijetnostmi. Imamo bogate izkušnje pri protitočni zaščiti različnih rastlinskih nasadov. Protitočna zaščita priznanega dobavitelja Frustar ima dolgo življenjsko dobo. Izkušnje pri postavitvah iz sadovnjakov uspešno prenašamo v protitočno zaščito avtomobilskih parkirišč, ki so izpostavljena vremenskim vplivom.

 

Podatki o podjetju:

Dolgi naziv: SONART PRO, montaža ograj in urejanje okolice d.o.o.
Naslov:
Ulica Frankolovskih žrtev 29, 3000 Celje
Davčna številka: 93965605
Matična številka :6758185000
TRR: SI56 6100 0000 9446 595
E-pošta: info@sonart.si