Dvoriščna vrata

Enokrilna zunanja vrata, dvokrilna zunanja vrata, samonosna drsna dvoriščna vrata in pogoni za zunanja ograjna vrata.

Pri ograditvi objekta z ograjnim sistemom običajno potrebujemo tudi ograjen dostop do objekta.  Rešujemo ga s primernim vratnim sistemom. Vrata oblikovno in barvno uskladimo z vgrajenim ograjnim sistemom. Standardne barve vrat so zelena RAL 6005, siva RAL 7035, 7040 in antracit siva RAL  7016. Barva je dobavljiva tudi po želji naročnika. Dvoriščna vrata so izdelana iz cinkanih profilov in so protikorozijsko zaščitena s plastifikacijo v ustreznem barvnem odtenku. Polnilo vrat je lahko panel 3D, panel 2D, mreža, perforirana pocinkana pločevina, cevno polnilo, industrijsko kovane pocinkane palice ali leseno polnilo.

Dvoriščna vrata

Enokrilna vrata

Osebni prehod običajno uredimo z enokrilnimi vrati širine 1–1,5 m in z usklajeno višino z ograjnim sistemom. Manj frekventne prehode rešujemo z vrati z možnostjo odpiranja krila do 90°.

Preberite več...
Dvoriščna vrata

Dvokrilna vrata

Namenjena so osebnemu prehodu in prehodu vozil. Odpirajo se po želji, navznoter ali navzven. Enostavnejša odpiramo ročno, zahtevnejša opremimo z ustreznim avtomatskim pogonom.

Preberite več...
panelne ograje

Drsna vrata na tirnici

Vrata so konstrukcijsko narejena tako, da na kovinskih uležajenih koleščkih drsijo po vgrajenem vodilu. Zasnova vrat je večnamenska uporaba, odprtina je lahko široka do 9 m, višina pa prilagojena.Vrata so namenjena osebnemu prehodu, kot tudi prehodu vozil, kadar se jih odpre do konca.

Preberite več...
panelne ograje

Samonosna drsna vrata

Samonosna drsna vrata ne potrebujejo vodila. Konstruirana so tako, da je nosilni profil vrat vpet v nosilna uležajena kovinska vozička, po katerih vrata horizontalno drsijo. Pod vrati ni vgrajenega vodila-tirnice.

Preberite več...
Pogoni

Pogoni za vrata

Kupcem dvoriščnih vrat nudimo kompleten program odpiral in opreme za avtomatizacijo vseh vrst dvoriščnih vrat.

Preberite več...