Kamnite ograje

Kamnite ograje so prava modna poslastica in so cenovno zelo dostopne. So ograje, ki poskrbijo za večjo intimo in mir. S svojo podobo dajejo okolju poseben pečat. Napolnjene so lahko z različnimi vrstami kamna glede na vaše želje in potrebe. Pomagamo pri izbiri kamna in oblike ograje, ki je lahko kombinirana z leseno, panelno, lamelno ali drugo ograjo, s čimer poskrbimo, da bo vaša ograja unikat.

 

Nudimo vam sledeče kamnite ograje:

 

Kamnita ograja iz panelov-ozka kamnita ograja
Gre za vrsto ograje, ki je izdelana iz dvojnih panelnih mrež z močnejšimi nosilnimi stebri in polnjena z želenim kamenjem.

Kamnita ograja sestavljena iz Gabionskih kletk
Gre za ograjo, kjer so košare sestavljene iz panelov 2D, debeline žice 6/5/6 mm (dvojne vertikalne žice, debeline 6 mm, in horizontalne žice z debelino 5 mm). Ograje so tudi protikorozijsko zaščitene s pomočjo vročega cinkanja. Ograje Gabioni so navadno široke od 200 do 600 mm, visoke po želji do 2000 mm. Za samo stabilnost te ograje poskrbijo stebrički, ki so po polnjenju skriti med kamenjem. Širše kletke so lahko samostoječe. Gabionske kletke se da odlično uporabiti kot nadomestek škarpe. Za postavitev te je potrebna lokacijska informacija, ki jo izda občinski organ, pridobitev pa je zelo hitra in enostavna.

    Pokličite nas!

    031 662 544

    Povpraševanje