Panelne ograje

Panelne ograje so ugodna in hkrati varna rešitev za vaš dom. So pocinkane in plastificirane, kar omogoča dolgo življenjsko dobo, in praktično ne potrebujejo (nobenega) vzdrževanja. Ograjo lahko prilagodimo in vgradimo praktično na vsakem terenu, in sicer v želji, da zadovoljimo vse vaše potrebe.
Ograje standardnih barv so zelena RAL 6005, siva RAL 7035, 7040 in antracit siva RAL 7016. Ostale barve  RAL lestvice so dobavljive  na željo naročnika tako, da se lahko odlično uskladijo z okolico. Če si želite večje zasebnosti, vam panele zastremo s tkanino ali z lesenimi impregniranimi letvicami. Dobavljamo in postavljamo panelne ograje visoke kakovosti slovenskega proizvajalca Ograje Kočevar in različnih uvoznikov kvalitetnih panelnih ograjnih sistemov znanih blagovnih znamk, kot so Betafence(Bekaert), Dirickx in MRT.  Vsi dobavitelji zagotavljajo garancijo na proizvode minimalno 10 let.

Izbirate lahko med dvema tipoma panelnih ograj:

Tip 3D (srednja jakost panelov)
Paneli tipa 3D so elektro varjeni iz pocinkane jeklene vertikalne žice, debeline 4 ali 5 mm, in nato prašno lakirani (plastificirani). Stebrički za panele so lahko okrogle, kvadratne ali pravokotne oblike različnih dimenzij. Običajna dolžina panela je 2500 mm, njegova višina pa med 600 in 2500 mm. Panele lahko seveda priredimo vašim željam in potrebam.

Tip 2D (visoka jakost panelov)
Panelne ograje tipa 2D so dodatno ojačane z dvojnimi horizontalnimi žicami. Zaradi te ojačitve so zelo vzdržljive, varne in zanesljive. Horizontalne žice so debeline 6 ali 8 mm, vertikalne pa 5 ali 6 mm.

Preverite aktualno akcijo(klik)

Pokličite nas!

031 662 544

Povpraševanje